Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/secoro/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/secoro/public_html/includes/common.inc).

SERVICII

SE.CO.TEH ofera o gama competa de servicii profesionale de curatenie, in functie de solicitarea clientului. Indiferent de problemele cu care va confruntati, aici gasiti rezolvarea.

 Prin utilizarea serviciilor noastre specializate, scapati de grija curateniei in firma. In urma acestei activitati, lunar primiti doar o factura pe care, cu usurinta o puteti adauga in contabilitate. Astfel, nu mai trebuie sa cumparati materiale, consumabile, igienico-sanitare.

Nu mai aveti nevoie de angajati pentru curatenie, de incheiat contracte de munca, de platit taxe pentru ei. Noi de ocupam de tot; preluam toate sarcinile legate de curatenie si le executam in mod profesional. Indiferent cu ce probleme va confruntati, noi avem grija sa mentinem firma voastra in conditii de curatenie la standarde europene.

Chiar daca, in paginile noastre nu vedeti un anumit serviciu scris ca fiind posibil de executat, va invitam sa solicitati din partea noastra un reprezentant care sa vina sa discute si sa gaseasca solutia rezolvarii problemei voastre.

Prin SE.CO.TEH va asigurati toate serviciile de curatenie interioara, exterioara cat si o gama larga de servicii speciale, in functie de cerinte. Puteti solicita un contract permanent sau doar ocazional. Dispunem de o echipa mobila care se deplaseaza la cerere pentru a executa diverse servicii.